tiistai 5. toukokuuta 2015

Repen toiset agistartit

Sunnuntaina matkattiin koko perheen voimin Lohjalle agikisoihin. Aikataulu oli vähän tiukka ennen iltavuoroja, mutta tarkasti suunnitelluilla hylsyillä ehdimme hyvin juosta Repen kanssa kaksi Johanna Nybergin agirataa.

Ensimmäisellä radalla päästiin vihdoin kokeilemaan kisakeinua. Repe ei ole tehnyt keinua koskaan missään muualla kuin Sporttikoirahallilla. Ja lentokeinu siitä tulikin, taisi luulla puomiksi. Siitä vitonen, keinusta meni sitten pasmat sen verran sekaisin että sitä seuranneelta muurilta tuli kielto ja sitä korjatessa Repe ehti kipaista puomilla joten tästä hyl. Lopussa vielä keppien vika väli jäi pujottelematta.



Toisellakin radalla keinu edelleen radalla. Mineillä ja medeillä oli aika kiperä linja keinulta seuraavalle hypylle, mutta makseille tätä vähän helpotettiin. Tehtiin oikein sujuva rata, mutta tälläkin radalla jäi pujottelu kesken. Tajusin vasta ehkä neljän esteen päässä, että rata on hylky kun en jäänyt keppejä korjaamaan... Hieman on vielä itselläkin opittavaa. Muuten kyllä olin oikein tyytyväinen rataan, tosi sujuvaa ja Repe oli ihana <3


Keppitreeniä ja lisää startteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti